About

SOUNDFILL ® is een facilitair bedrijf dat zich bezig houdt met professionele geluid- en lichttechniek ten behoeve van de entertainment en publieksevenementen markt. Onder andere plaatsen wij apparatuur voor artiesten en band's. Ook verzorgen wij de techniek voor o.a. modeshows, festivals en bedrijfsevenementen. Tevens wordt onze inzet gevraagd voor productpromoties en openingen van winkels en gebouwen.
Goede apparatuur moet door de beste mensen op de juiste manier worden geplaatst en bediend. Wij hebben de jarenlange ervaring en vakkennis in huis om de betrouwbare apparatuur van top merken tot hun recht te laten komen. Daarbij houden wij ook zoveel mogelijk rekening met de wensen van de opdrachtgever en zijn opgegeven doelstelling en de wensen van de optredende acts.

Of het nu om een kleine geluid-, of lichtinstallatie betreft voor een presentatie voor 100 personen of een uitgebreid festival in de openlucht voor duizenden bezoekers met een synchroon lopende lichtshow, een spectaculaire opening van een winkel of bedrijf, bij ons bent u aan het juiste adres.